0

Livihops Dagliga verksamhet bjuder in till Öppethus!

Av Jill Ericson, 29 maj i Just nu
LIVIHOPS DAGLIGA VERKSAMHET BJUDER IN TILL ÖPPETHUS! Torsdagen 11/6 kl: 15.00-17.00 Adress: Tegelviksgatan 40 Stockholm. Åk till Slussen och ta Buss 2 till Barnängen. Solidaritetshuset, plan 4 Äntligen kan vi slå upp dörrarna till vår efterlängtade verksamhet! Vi hoppas ni vill komma och fira det med oss. Ni får en kortare presentation om..

Fortsätt att läsa →
0

Vi gör skillnad

Av Calle, 21 april i Personlig assistans
Vad är Vi gör skillnad? Vi gör skillnad startade som ett upprop inför valet 2014. Nu har det utvecklats till en plattform för att väcka uppmärksamhet och sprida kunskap om privat driven vård och omsorg. Här visar vi hur 12 000 företag och 170 000 medarbetare varje dag bidrar till en modern välfärd. Bakom Vi gör skillnad står branschorganisationen..

Fortsätt att läsa →
0

Assistansersättning – begränsning av utbetalning för viss arbetstid

Av Calle, 5 mars i Personlig assistans
Assistansersättning – begränsning av utbetalning för viss arbetstid Försäkringskassan ser begränsning av arbetstid som en kontrollbestämmelse för arbetsgivaren/anordnaren av assistansersättning. Försäkringskassan kan komma att begränsa utbetalningarna av assistansersättning om personliga assistenter arbetar mer än den tillåtna arbetstiden unde..

Fortsätt att läsa →
0

Nytt angående lönerna

Av Jonny Burman, 17 april i Om Livihop
Från och med lönen som utbetalas i april kommer lönespecifikationerna skickas ut via mail till anställda som har registrerat sin mailadress i Aiai.När man som anställd jobbat sitt sista pass för månaden ska man gå in och godkänna månadens timmar i Aiai för att sedan arbetsledaren ska ska kunna godkänna senast den 5:e månaden efter.

Fortsätt att läsa →
0

Assistansföretag kan andas ut - ett tag till

Av Jonny Burman, 8 mars i Personlig assistans
Försäkringskassan kommer med nytt besked om assistansersättning. Förskottsbetalningar ska stoppas - men inte så snabbt som i september.- Det har tyvärr uppstått missförstånd kring tidpunkten för införandet, och vi ber om ursäkt om vi inte varit tillräckligt tydliga kring detta. För oss är det viktigt att förändringarna sker på ett förutsägbart sätt..

Fortsätt att läsa →
0

Nyhet: Försvagad ekonomi bäddar för fler begränsningar för den assistansberättigade!

Av Jonny Burman, 28 februari i Personlig assistans
Försäkringskassan meddelade den 27/2 att man från och med september avser att införa efterskottsbetalning av assistansersättningen. Detta kommer att slå hårt mot framförallt assistansberättigade och små och medelstora assistansverksamheter. Det kommer att skada mångfalden och valfriheten. Förslaget innebär att det måste finnas ekonomiskt utrymme ho..

Fortsätt att läsa →
  1  2  3  4  5  Nästa »  Sista »