Personlig assistent

ATT ARBETA SOM PERSONLIG ASSISTENT HOS LIVIHOP

Våra medarbetare har en nyckelroll hos oss. Därför satsar vi på dig och ger dig möjlighet till både personlig- och yrkesmässig utveckling bland annat genom utbildningar.

Hos oss jobbar du med uppdragsgivare som är barn, ungdomar och vuxna med fysiska och eller psykiska funktionsnedsättningar. Som personlig assistent blir ditt jobb att ge det stöd och den service som hon eller han behöver för att leva ett liv som andra. Det är dina personliga egenskaper som gör att just du passar för detta yrke. Din servicekänsla och engagemang är mycket viktigt för ditt jobb. Ett jobb som är ett liv ihop med en annan människa.

Vi tycker att det är mycket viktigt att du får den introduktion i arbetet som du behöver för att känna dig trygg och kunna göra ett så bra jobb som möjligt. Behoven ser självklart olika ut beroende på vem du jobbar hos och vad du har för tidigare erfarenhet. Livihop tillhandahåller handledning och utbildning anpassat efter varje arbetsplats. Varje uppdragsgivare är unik och vi skräddarsyr alltid våra lösningar för uppdragsgivares bästa.

Livihop arbetar aktivt för att erbjuda bra anställningsvillkor för att våra uppdragsgivare ska få stöd av kompetenta och engagerade personliga assistenter. Vi anser att bra anställningsvillkor är en förutsättning för god assistans. En glad och nöjd assistent leder till en bra assistans för våra uppdragsgivare.

 


 

Läs mer om att våra anställningsvillkor