Kim Johnsen älskar Livihop - Livihop
Stäng

Vi finns i hela Sverige - kontakta oss gärna!

010-15 15 900
info@livihop.se

Kim Johnsen älskar Livihop

18.03.21

Kim Johnsen berättar:

Mitt namn är Kim Johnsen. Jag är undersköterska, healer, personlig assistent, mamma till tre. De senaste 11 åren har jag kämpat tillsammans med min yngsta son, som vid förlossningen fick syrebrist. Vi har kämpat mot epilepsi, kräkningar, viktnedgångar, sömnlöshet och fruktansvärd spasticitet. Vi har kämpat med och mot sjukvården och dess insatser.

Att tänka positivt är en fin egenskap och det ger lite mer lycka i livet även när det är svårt. Jag har många gånger tagit egna initiativ och gått emot läkares rekommendationer och använt mig av min intuition, mitt mammahjärta och mina kunskaper inom alternativ behandling. Jag försöker tänka så naturligt som möjligt. Jag vill dela med mig av mina tankar och idéer.

Vi har kommit tillrätta med Robins epilepsi genom naturlig medicin från växtriket, kostomläggning och en “cocktail” av mediciner som läkaren föreskrivit.

Jag är glad att sjag om ambassadör för Livihop, får möjlighet att skriva och dela med mig av det jag tror på och tycker är intressant. Jag ser fram emot att få dela med mig om min resa och erfarenheter.

Kim Johnsen – ambassadör Livihop