Jag är en envis kämpe - Livihop
Stäng

Vi finns i hela Sverige - kontakta oss gärna!

010-15 15 900
info@livihop.se

Jag är en envis kämpe

05.05.20

Madeleine Palmgren berättar

Jag brinner för att kämpa för tillgänglighet, delaktighet och alla människors lika värde. Detta gör jag delvis genom ett stort och brett föreningsengagemang. Jag är aktiv i ett flertal föreningar. Dels funktionshinderföreningar men även hyresgästföreningen, kulturföreningar, Dansbanan i Brandbergen mm. Jag har även flera förtroendeuppdrag inom kommunpolitiken i Haninge kommun.

Jag kämpar även med min egna kamp för tillgänglig kollektivtrafik. Detta innebär att jag envisas med att nästan uteslutande åka kollektivtrafik när jag skall förflytta mig längre sträckor. Självklart gillar jag även promenader med min Permobil. Mina assistenter har ett ganska tufft jobb att hänga med i mina svängar och finnas med och assistera mig var jag än befinner mig.

Med Livihop kan min assistans vara så flexibel som både jag själv och mina engagemang kräver. Många av mina uppdrag är svåra att tidsbestämma i förväg. Dessutom uppkommer lite akuta och oplanerade insatser ganska ofta.

Tack vare att jag själv får vara så delaktig i min assistans så går oftast pusslet ihop. Jag har svårt att vara inaktiv och passiv.

Det är även roligt att Livihop verkar för delaktighet och social samvaro med olika aktiviteter.

– Madeleine Palmgren, ambassadör Livihop