Våga vara dig själv och var inte rädd för att misslyckas - Livihop
Stäng

Vi finns i hela Sverige - kontakta oss gärna!

010-15 15 900
info@livihop.se

Våga vara dig själv och var inte rädd för att misslyckas

14.02.20

Tomislav Dimitrijevic är 26 år gammal och tränar med sin assistent och coach Andreas Holm varje dag för att bli ännu bättre på bowling och sikta mot seriespel 2020.

”Det roligaste med bowlingen är att träffa nya människor, lära känna dem och umgås, även utanför bowlingen” menar Tomislav. Han har spelat i flera år och hans enda tips för att bli bättre är träning, träning och träning. Att bli filmad och se sin utvecklingspotential på film tycker han också är bra. Tomislavs tränare och assistent Andreas Holm, som själv är duktig på bowling, inspirerar och peppar Tomislav.

Tomislav berättar, ”Ett bra assistentbolag är där assistentbolaget bryr som om kunden och där man kan vara öppen. Där man kan ha en diskussion, komma med förslag och bolla idéer med varandra. Att man gör saker med företaget, lär känna dom utanför arbetsplatsen och inte bara träffa personerna på kontoret”.

Han vill gärna bli en förebild för parasport och kunna hjälpa andra att komma igång. Därför är han även ambassadör för Livihop. Tomislav tror på att våga vara sig själv för att kunna inspirerar andra. ”Man får inte vara rädd för att misslyckas om man vill uppnå sina mål”, säger han.