Våga vara dig själv och var inte rädd för att misslyckas - Livihop
Stäng

Vi finns i hela Sverige - kontakta oss gärna!

010-15 15 900
info@livihop.se

Våga vara dig själv och var inte rädd för att misslyckas

14.02.20

Tomislav Dimitrijevic berättar:

Jag är 26 år gammal och tränar varje dag med min assistent och coach Andreas Holm för att bli ännu bättre på bowling och sikta mot seriespel i framtiden.

Det roligaste med bowlingen är att träffa nya människor, lära känna dem och umgås, även utanför bowlingen.  Jag har spelat i flera år och mitt tips för att bli bättre är träning, träning och träning. Att bli filmad och se sin utvecklingspotential på film är också är bra. Min tränare och assistent Andreas Holm, som är grym på bowling, inspirerar och peppar mig.

Ett bra assistentbolag, som Livihop, är där assistentbolaget bryr sig om kunden och där man kan vara öppen. Där man kan ha en diskussion, komma med förslag och bolla idéer med varandra. Att man gör saker med företaget, lär känna dom utanför arbetsplatsen och inte bara träffar personerna på kontoret.

Jag vill gärna bli en förebild för parasport och kunna hjälpa andra att komma igång. Därför är jag även ambassadör för Livihop. Jag tror på att våga vara sig själv för att kunna inspirerar andra. Man får inte vara rädd för att misslyckas om man vill uppnå sina mål.

– Tomislav Dimitrijevic, ambassadör Livihop