Jobba hos oss

Jobba som personlig assistent

Dina egenskaper

Våra medarbetare har en nyckelroll hos oss. Därför satsar vi på dig och ger dig möjlighet till både personlig- och yrkesmässig utveckling.

Hos oss jobbar du med kunder som är barn, ungdomar och vuxna med fysiska och eller psykiska funktionsvariationer. Som personlig assistent blir ditt jobb att ge det stöd och den service som kunden önskar. Så det är dina personliga egenskaper som gör att just du passar för detta yrke. Din servicekänsla och engagemang är de två viktigaste egenskaperna för ditt jobb. Eftersom vi bedriver personlig assistans vill vi att kunden personligen väljer sin personliga assistent.

Det här erbjuder vi

Oavsett om du är en anhörig till kund som anställd, eller en annan assistent, erbjuder Livihop följande villkor:

  • Bra löner och anställningsvillkor
  • Kollektivavtal: Livihop är medlem i Vårdföretagarna. Kollektivavtalet reglerar anställningsformer, arbetstider, lönebestämmelser, arbete på obekväm arbetstid, resor, sjuklön, semestrar, pensioner och försäkringar
  • Utbildning: För att öka tryggheten i vardagen kan Livihop erbjuda kompletterande utbildning i form av Första Hjälpen och brandkunskap bland annat.
  • Pensionsavsättningar/försäkringar: Utöver den allmänna pensionen har du också en tjänstepension som heter avtalspension SAF-LO. Premien betalas av Livihop och motsvarar fyra procent av din lön.
  • Arbetsmiljö: Vi arbetar för en sund arbetsmiljö för alla anställda. Vi följer upp skador, personalomsättning och sjukfrånvaro för att vid behov kunna vidta åtgärder för att öka säkerhet och trivsel på arbetsplatsen.

Introduktion och utbildning

Vi tycker att det är viktigt att du får en arbetsintroduktion för att känna dig trygg och kunna göra ett jobb med bra kvalitet från start. Behoven ser självklart olika ut beroende på vem du arbetar hos och vad du har för tidigare erfarenhet. Livihop kan därför tillhandahålla handledning och utbildning anpassat efter varje arbetsplats. Eftersom varje kund är unik skräddarsyr vi alltid våra lösningar för kundens bästa.

Kundansvarig

När du jobbar hos Livihop har du alltid en kontaktperson, en kundansvarig som du kan vända dig till med frågor och för att få stöd. För kundernas och din trygghet har vi en jour dygnet runt året runt som du som personlig assistent kan kontakta då akuta situationer uppstår utanför kontorstid.