Jobba hos oss

Personlig assistans med de bästa villkoren

Bra anställningsvillkor

Oavsett om du föredrar en anhörig som anställd eller en annan assistent erbjuder Livihop följande villkor:

  • Bra löner och anställningsvillkor
  • Kollektivavtal: För oss är kollektivavtal en självklarhet, Livihop är medlem i Vårdföretagarna. Kollektivavtalet reglerar anställningsformer, arbetstider, lönebestämmelser, arbete på obekväm arbetstid, resor, sjuklön, semestrar, pensioner och försäkringar
  • Utbildning: För att öka tryggheten i vardagen kan Livihop erbjuda kompletterande utbildning i form av Första Hjälpen, brandkunskap och hjärt- och lungräddning bland annat.
  • Pensionsavsättningar/försäkringar: Utöver den allmänna pensionen har du också en tjänstepension som heter avtalspension SAF-LO. Premien betalas av Livihop och motsvarar fyra procent av din lön.
  • Arbetsmiljöfrågor är viktiga för oss. Livihop arbetar för en sund arbetsmiljö för alla anställda. Vi följer upp skador, personalomsättning och sjukfrånvaro för att vid behov kunna vidta åtgärder för att öka säkerhet och trivsel på arbetsplatsen.

Kundansvarig

När du jobbar hos Livihop har du alltid en kontaktperson, en kundansvarig som du kan vända dig till med frågor och för att få stöd. För kundernas och din trygghet har vi en jour dygnet runt året runt som du som personlig assistent kan kontakta då akuta situationer uppstår utanför kontorstid.

Spontanansökan

Vill du jobba hos oss?
Kontakta rekryteringsansvarig:

Kateryna Sanina
070- 974 45 33
jobb@livihopgruppen.se

Vi ser fram emot din ansökan!