Tack för att du besöker Livihop.se

Oavsett om du besöker oss som en av våra befintliga uppdragsgivare eller för att du funderar att se vad vi kan erbjuda hoppas vi att besöket ska kunna svara på dina frågor. Om du idag har assistans hos en annan utförare och tänkt tanken att byta finns längst ner på sidan ett kontaktformulär. Formuläret är utformat så att du kan svara på samtliga frågor eller bara de du känner dig bekväm med. Efter att du fyllt i dina uppgifter kontaktar vi dig, och ju mer information vi har, desto bättre kan vi förbereda vår kontakt med dig.

Vi har förstås en mängd andra kontaktvägar; telefon, mail eller Skype och Chat om du föredrar det. Om du är mer bekväm att tala på att annat språk än svenska så har vi personal med bakgrund från många världsdelar och meddela oss bara hur vi bäst kan kontakta dig så ska vi försöka lösa den uppgiften.

info@livihop.se

010-15 15 900

Det viktigaste för Livihop är att erbjuda ett stort inflytande över ditt liv och möjligheter att påverka din vardag. Dessutom ser vi alltid till att gå steget längre än andra i form av innovativa lösningar som sätter guldkant på vardagen.

Vill du bli kontaktad?

I kontaktformuläret nedan väljer du vilka frågor du vill svara på och skickar när du känner dig redo. Ju fler frågor som är ifyllda, desto mer kan vi förbereda vår återkoppling till dig. Alla frågor är frivilliga och behandlas konfidentiellt och du kan välja att skicka formuläret med en eller samtliga frågor ifyllda. Frågorna är utformade som om det är du själv som söker. Är du företrädare eller anhörig så kan du även uppge det alternativet nedan.