Personlig assistent till kvinna i Haninge – nattjänst

09.07.19

Uppdragsgivare:

 

Vi söker en engagerad personlig assistent åt vår uppdragsgivare i Brandbergen. Uppdragsgivaren är en glad och aktiv kvinna i medelåldern som behöver hjälp och stöd i sina vardagar. På grund av sin fysiska funktionsnedsättning är hon rullstolsburen och därför behöver stöd även vid förflyttning. Förutom vardagliga sysslor får du vara med på möten, konferenser, biobesök, teater, musik, handla eller bara vara hemma och gå på promenader i alla typer av väder.

Tjänsten är på deltid och innebär att du arbetar kvällar och nätter (några timmars jour ingår). För rätt person finns det även möjlighet till helgpass.

 

Din profil

Fokus i arbetet som personlig assistent är att få uppdragsgivarens vardag att fungera både hemma och på fritiden. Som personlig assistent är det ditt arbete att följa uppdragsgivaren utifrån dennes önskemål och behov. Då du arbetar där uppdragsgivaren befinner sig så är det viktigt att du har förmågan att kunna känna av olika situationer och förstå när du ska ta ett steg tillbaka och när din hjälp behövs.

Vi söker dig som brinner för att jobba med människor och som har erfarenhet av att jobba som personlig assistent. Som person är du engagerad, initiativrik och lyhörd för uppdragsgivarens önskan och behov. Du behöver vara flexibel och kunna gå från lugnt till högt arbetstempo samt tycka om att gå långa promenader Du ska kunna prata och förstå svenska obehindrat.

 

Dina arbetsuppgifter

I arbetet ingår omsorgsarbete, stöttning med personlig hygien och vardagssysslor såsom att hjälpa till med matlagning och städning, samt förflyttning vid behov. Arbetet kommer att ske i hemmet och där uppdragsgivaren befinner sig, till exempel vid olika aktiviteter utanför hemmet.

 

Om anställningsvillkoren
Tillträde: enligt överenskommelse

Omfattning: deltid

Arbetstid: kvällar och nätter (några timmars jour ingår)

Arbetsplats: Brandbergen

 

Om arbetsgivaren

Livihop arbetar för assistansberättigade barn, ungdomar och vuxna i hela landet. Vår målsättning är att vara Sveriges mest professionella assistansbolag. Omtanke, ansvar, kompetens, engagemang och förtroende är våra kärnvärden och genomsyrar vårt arbetssätt. Livihops syn på personlig assistans är enkel: alla har rätt till ett bra liv. Vi arbetar med människor, och det finns lika många personligheter som det finns människor.

Skicka in din ansökan till jobb@livihopgruppen.se och ange referens “PA Haninge”

Sök tjänsten redan idag då urvalet sker löpande!

Allmän info:
Yrke:
Personlig assistent
Antal platser:
1
Ort:
Brandbergen
Kommun:
Haninge
Publicerad:
2019-07-09
Sista ansökningsdag:
2019-08-07
Arbetstid:
Natttjänst
Varaktighet:
tillsvidare
Lön:
Allmän info:
Yrke:
Personlig assistent
Antal platser:
1
Ort:
Brandbergen
Kommun:
Haninge
Publicerad:
2019-07-09
Sista ansökningsdag:
2019-08-07
Arbetstid:
Natttjänst
Varaktighet:
tillsvidare
Lön: