VÄSBY MELODFESTIVAL LIVESÄNDS PÅ WEBBEN - Livihop
Stäng

Vi finns i hela Sverige - kontakta oss gärna!

010-15 15 900
info@livihop.se

VÄSBY MELODFESTIVAL LIVESÄNDS PÅ WEBBEN

07.02.15

Väsby Melodifestival är Sveriges enda melodifestival för personer med intellektuell eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning inom LSS. Tävlingen gick av stapeln första gången år 2010 och blev genast en succé. Sedan dess har det blivit ett årligt återkommande evenemang i Upplands Väsby kommun.Målet med Väsby Melodifestival är att skapa ett arrangemang som leder till att så många som möjligt med funktionsnedsättning med intresse för att sjunga ska få möjlighet att stå på scen och delta på någon nivå. Därför kommer vi de närmsta åren arbeta med att öka antalet deltävlingar runt om i landet för att skapa fler arenor för framträdande. Finalen kommer fortsättningsvis årligen ske i Väsby.
Tanken med Väsby melodifestival är dels att uppmärksamma personer med funktionsnedsättning, men även bjuda på en minnesvärd kväll för både deltagare, publik och sponsorer. Så ett stort tack till alla aktörer som stöttar och sponsrar festivalen.
Tillsammans kan vi göra skillnad!

Ni som inte kan ta er till Scandic Infra City på lördag kan följa hela festen hemma framför datorn. Sändningen startar ca 18.30 och all info om var ni kan se sändningen publiceras på upplandsvasby.se under lördagen.