VI GÖR SKILLNAD - Livihop
Stäng

Vi finns i hela Sverige - kontakta oss gärna!

010-15 15 900
info@livihop.se

VI GÖR SKILLNAD

21.04.15

VAD ÄR VI GÖR SKILLNAD?

Vi gör skillnad startade som ett upprop inför valet 2014. Nu har det utvecklats till en plattform för att väcka uppmärksamhet och sprida kunskap om privat driven vård och omsorg. Här visar vi hur 12 000 företag och 170 000 medarbetare varje dag bidrar till en modern välfärd.
Bakom Vi gör skillnad står branschorganisationen Vårdföretagarna med sina 2 000 medlemsföretag. Vi gör skillnad är partipolitiskt obundet.

VARFÖR BEHÖVS VI GÖR SKILLNAD?

Den privata vården och omsorgen bidrar till högre kvalitet, ökad tillgänglighet och större mångfald. Det är fakta som vi är stolta över. Men okunskap och fördomar om branschen står i vägen för en viktig debatt om vår framtida välfärd. Politiker hotar att fatta beslut som gör det svårt – eller omöjligt – att driva såväl små som stora företag. Det innebär att rätten att välja – för både patienter, omsorgstagare och medarbetare – försvinner.
Vi tror inte att gamla tiders vårdmonopol är framtiden. Vården och omsorgen behöver kraften från både offentliga och privata alternativ. Därför behövs också Vi gör skillnad.